Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Συλλεκτικὸ βινύλιο απὸ τους Guardians



Του Δημήτρη Σαλτογιάννη

Ο Ian Shirleyεκδότης του Rare Record Price Guide, της Βίβλου των απανταχού εραστών του βινυλίου, που εκδίδεται κάθε δύο χρόνια με τη συνδρομή του περιοδικού Record Collector, συμμετείχε στις αρχές της δεκαετίας του 80 σε μία post-punk goth μπάντα με την ονομασία  “Guardians Of The Ancient Wisdom”, οι οποίοι είχαν προέλθει από τις στάχτες των Distinctive Drone, Clockwork Addiction και Black Druids. 

Οι μουσικές τους επιρροές προέρχονταν από μπάντες όπως οι  Joy Division, oı Bauhaus και οι Killing Joke και έκαναν κάποιες live εμφανίσειςοποίες και ηχογραφήθηκαν. Μία εξ αυτών βρέθηκε πρόσφατα, στην οποία μάλιστα συμμετείχε και στη σύνθεση της μπάντας ο  Rob “The Major”  Maidens στα τύμπανα, και ο  Ian Shirley έχοντας εμπειρία από τις εκδόσεις βινυλίου του Record Collector αποφάσισε να την εκδώσει σε διπλό βινύλιο μαζί με κάποιες άλλες ηχογραφήσεις του γκρουπ. 

Το διπλό βινύλιο θα κυκλοφορήσει μεταξύ Δεκεμβρίου 2014 και Ιανουαρίου 2015 σε 300 περιορισμένης έκδοσης hand-numbered heavy audiophile vinyl με χειροποίητο εξώφυλλο. 

Ήδη ο Ian Shirley έχει ανεβάσει στο YouTube ένα απόσπασμα.

Ακούστε παρακάτω το μουσικό βίντεο





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου